De auto
Auto
Voor een goede, veilige leeromgeving is de auto heel belangrijk. Je krijgt les in een degelijke Peugeot 308 HDi die aan alle veiligheideisen voldoet. Zo heeft hij acht airbags, ABS (antiblokkeersysteem), ESP (electronic stability program), airco en nog meer snufjes die jou met een gerust gevoel de weg op laten gaan. Niet alleen fijn voor jou en de instructeur, maar ook nog eens voor het milieu.
Auto
De lessen worden in een gezellige, rustige sfeer gegeven. Ik bouw langzaam op van makkelijke naar moeilijke verkeerssituaties zodat je het rijden steeds beter gaat beheersen. De lessen krijg je volgens de RIS-methode (Rijopleiding In Stappen), dit houdt in dat je als leerling actief bij de les betrokken wordt waardoor je minder rijlessen nodig hebt en je slagingskans ook nog eens aanzienlijk hoger ligt!
Auto
Elke cursist is anders, dus ik pas me altijd aan aan jouw persoonlijkheid en leerstijl zodat de lessen leuk en leerzaam blijven. Eén ding is voor iedereen hetzelfde: je krijgt van het begin tot het eind van de les mijn volle aandacht en je zult dus geen tijd verdoen met alleen maar gezellige kletspraatjes.