Gastenboek
Vul het onderstaande formulier in om jouw ervaring te delen!

Alle berichten
Berichten van mensen die je voor waren.

Laura
1 maand geleden

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Durmus terecht ben gekomen en zou het aan iedereen aanraden om les te nemen bij hem! Durmus heeft een professionele houding, heeft veel ervaring en legt dingen duidelijk uit, maar is daarnaast ook heel fijn om naast te zitten. Met de hitjes van radio 10 op de achtergrond hebben we gezellige gesprekken gehad en gelachen. Voor mij hielp zijn relaxte houding heel goed, ik heb me altijd erg op mijn gemak gevoeld en heb altijd zin gehad in mijn rijlessen. Iets wat ik niet had verwacht over te houden aan rijles, is een stukje zelfinzicht dat ik heb gekregen. Bepaalde gedragingen van mij in het verkeer konden in verband gebracht worden met wat niet helpende karaktertrekken (bij mij o.a. perfectionisme, besluiteloosheid). Doordat Durmus dit op respectvolle, maar ook luchtige en grappige manier aanstipte, werd ik hier bewust van en heb ik mijn rijstijl nog meer kunnen verbeteren. Ik denk dat ik hier nog veel aan heb in de toekomst. De lessen van Durmus zijn dus echt op maat, hij heeft veel aandacht voor wat jou als persoon verder kan helpen om uiteindelijk veilig en zelfstandig te kunnen rijden. Los van dat ik heel erg blij ben dat ik geslaagd ben, ga ik het hartstikke missen! Heel erg bedankt Durmus voor alles! Groetjes en het beste, Laura

Félice
3 maanden geleden

Dankjewel Durmus voor de (gezellige) en goede rijlessen. Ik ga de gezellige tijd missen!

Niels Dielen
3 maanden geleden

Als je op zoek bent naar een rij instructeur die zijn vak serieus neemt, dan ben je bij Durmus aan het juiste adres. Hij leert je in logische stappen leren rijden en neemt de tijd als hij merkt dat je op bepaalde punten meer oefening nodig hebt. Hij leert je niet alleen rijden om het examen te halen maar geeft je ook belangrijke tips voor hoe je straks veilig kan rijden als je eenmaal je examen hebt gehaald. Het waren fijne ritten met goede gesprekken over van alles en nog wat, dankjewel Durmus!

Catherine
7 maanden geleden

In the words of Durmus, 'It is better to annoy someone than kill someone'. Durmus helped me make big steps towards being less chaotic and nervous behind the wheel. He kept his cool when I kept on making mistakes (even when I didn't). He taught me how to always be safe and that all the other things will take time: that I will make mistakes, stall the car, have to make a U turn, and correct my parallel parking three more times. I am a safe and confident driver because of Durmus. I will keep my driving card as a momento always - thank you Durmus.

Nanet
8 maanden geleden

Wat een fijne tijd heb ik gehad bij Durmus! Met je rijlesinstructeur breng je heel wat uren door, dus het is fijn als het een leuk persoon is. Hier had ik veel geluk mee en we hebben veel gelachen. Naast dat het altijd heel gezellig was en we goede gesprekken hadden, bleef hij continu kalm en scherp. Hij probeerde me écht te leren rijden, en niet te leren rijden zodat ik alleen mijn examen zou halen. Daarnaast leerde hij me om te vertrouwen op mezelf en wat positiever te proberen te zijn over mijn eigen rijgedrag. Ik ga je stiekem echt wel een beetje missen. Heel erg bedankt voor alles!