Tarieven
Verplicht
Administratiekosten (eenmalig)
€ 0
Officieel CBR-praktijkexamen
€ 265
Optioneel
Intakeles (mits je de opleiding bij ons afrondt)
€ 0
RIS-Boekje (Rijopleiding in stappen/eenmalig)
€ 25
Losse les van 60 minuten
€ 58
TTT (tussentijdse toets)
€ 225
BNOR-Examen
€ 345
Officieel CBR-faalangstexamen
€ 345
Losse Pakketten
1 uur
€ 58
10 uur
€ 570
15 uur
€ 850
20 uur
€ 1140
30 uur
€ 1695
Spoedcursussen (Betalen in 2 delen mogelijk)
Pakket A: 30 uur + RIS Boekje + TTT + Examen
€ 2210
Pakket B: 35 uur + RIS Boekje + TTT + Examen
€ 2490
Pakket C: 40 uur + RIS Boekje + TTT + Examen
€ 2775
Lestijden
Naar werk of school? Onze rijlessen beginnen al om 07.00 dus je hoeft er geen afspraken voor te verzetten en je wordt netjes in de regio afgezet waar je maar wilt. Op doordeweekse dagen kun je lessen tussen 07.00 en 18.00 en op zaterdag van 08.00 tot 14.00.
Een lesuur duurt bij ons altijd 60 minuten. Je kunt per rijles betalen of een pakket nemen. Met een intake-les kan ik inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je examen te halen. Voor je rijbewijs moet je eerst je theoriecertificaat halen en dan je praktijkexamen doen. Je theorie-examen moet je zelf aanvragen op de website van het CBR.
Zenuwachtig voor je praktijkexamen? Met een tussentijdse toets (TTT) haal je misschien wat druk van de ketel. In deze toets doe je alvast je bijzondere manoeuvres, zoals de stop-opdracht, de parkeeropdracht en de omkeeropdracht. Slaag je daarvoor, dan hoef je dat tijdens je praktijkexamen niet meer te doen. Maar let op: ook voor de tussentijdse toets moet je al een theoriecertificaat hebben gehaald.
Als je bang bent dat je echt helemaal dichtklapt is het ook mogelijk om een faalangstexamen te doen. Je moet dan natuurlijk nog steeds goed rijden, maar er wordt wat meer tijd voor uitgetrokken en je krijgt de kans op een ‘time out’: dan kun je het examen stopzetten als het even niet meer gaat. Wanneer je 4 keer zakt voor je praktijkexamen kom je automatisch uit bij een BNOR-examen (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid), ook wel staatsexamen genoemd.
Gratis proefles
Schrijf je nu in voor een gratis proefles. Je krijgt een passend les advies, zodat je van tevoren weet hoeveel lessen je nodig hebt, om je rijbewijs te kunnen halen. De proefles is alleen gratis als je de rij-opleiding bij ons afrondt, anders wordt € 52 in rekening gebracht.