Autorijschool Durmus Dag

Lessen met ervaring

Nadat ik in 2002 mijn instructeursbewijs heb behaald, ben ik bij een bekende rijschool in Utrecht gaan werken. Daar heb ik bijna elf jaar ervaring opgedaan en veel kandidaten de vaardigheden en het vertrouwen bijgebracht om te slagen. De uitslagen van mijn rijlessen waren zo positief dat ik besloot om een eigen rijschool op te richten.

Van al die jaren lesgeven heb ik namelijk geleerd dat rijlessen beter en goedkoper kunnen en dat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn. Door mijn passie voor dit vak heb ik een eigen stijl van lesgeven ontwikkeld. Die beviel niet alleen goed bij mijn cursisten maar ook bij het CBR, waar ik zeer respectabele resultaten heb behaald. Tijdens mijn applicatie-examen behaalde ik bijvoorbeeld 101 van de 102 punten voor de juiste manier van lesgeven. Tevens ben ik gespecialiseerd in het lessen aan kandidaten met Rijangst, Faalangst, ADHD en Autisme.

2 to DRIVE

Een rijbewijs al op je 17e? Dat kan tegenwoordig en dat is heel handig. Vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent mag je rijlessen nemen en vanaf je 17e verjaardag kun je ook praktijkexamen doen. Tot je 18 bent mag je dan alleen rijden onder begeleiding van iemand met een rijbewijs.